FAQs

Brug af portalen

Når opgaverne ikke loader, men hjulet i midten bare står og kører, skyldes det ofte en “cache”-fejl. 

Rens din browsers internet-historie (de senest besøgte sider mv.). Fremgangsmåden er lidt forskelligt fra browser til browser.

Du kan evt. rense alle dine browsere med det gratis CCleaner-program, se dette link.

Franskportal.dk har til formål at gøre franskundervisningen sjovere og mere motiverende for derigennem at fremme læringsprocesser og resultater.

Franskportal.dk er beregnet til alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet, samt til privatpersoner, som gerne vi i gang med at lære fransk. Fokus er på brugervenlighed, og formålet er at gøre det sjovere og mere motiverende at lære fransk. 

Til gymnasieeleverne indeholder Franskportal en række delprøver med retteark (læreradgang), som forbereder eleverne på de nye eksamensformer i gymnasiet.

Adgang til Franskportal koster kr. 25,- inkl. moms for alle brugere, om du er elev, lærer eller privatperson. Adgangen gælder et skoleår, dvs. fra sommerferie til sommerferie.

Med en læreradgang får du adgang til en lang række skriftlige opgaver til både begyndersystemet og til gymnasiet, bl.a. delprøver 1 og 2 med tilhørende retteark (som eleverne jo ikke skal kunne se).

Privatpersoner får som udgangspunkt altid en læreradgang. 

Brugere og login

Du gør sådan her:

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I højre side af boksen opretter du dig med en gyldig e-mailadresse og et selvvalgt kodeord. Det er vigtigt, at du taster e-mailadressen rigtigt ind, da det er forudsætningen for, at du sidenhen kan nulstille dit selvvalgte kodeord, hvis du skulle glemme det.

Indtast din aktiveringskode, accepter portalens privatlivspolitik og klik på ”Opret”. Det tager nogle sekunder for systemet af oprette dig, hvorefter du bliver logget ind.

Når du er oprettet, så skal du fremover bruge den venstre side af indlogningsboksen, hvor du blot indtaster din e-mailadresse og det selvvalgte kodeord for at logge ind. Du kan også bruge adgang via Facebook.

Du gør sådan her:

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I den venstre side af indlogningsboksen indtaster du din e-mailadresse og det selvvalgte kodeord for at logge ind. Du kan også bruge adgang via Facebook.

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I boksen, der kommer frem, klikker du på “Glemt password” nederst til venstre. 

Franskportal sender dig en e-mail med et link til at nulstille dit password, så du kan vælge et nyt.

Der er allerede oprettet en bruger med denne e-mailadresse. Log ind i venstre side af boksen med det selvvalgte password. 

Du har glemt at sætte fluebenet i boksen “Jeg er ikke en robot”.

Eller du klikker videre lidt for hurtigt. Giv systemet et sekund til at verificere dit input.

Load More