FAQs

Brug af portalen

Med en læreradgang får du adgang til en lang række skriftlige opgaver til både begyndersystemet og til gymnasiet, bl.a. delprøver 1 og 2 med tilhørende retteark (som eleverne jo ikke skal kunne se).

Privatpersoner får som udgangspunkt altid en læreradgang. 

Adgang til Franskportal koster kr. 25,- inkl. moms for alle brugere, om du er elev, lærer eller privatperson. Adgangen gælder et skoleår, dvs. fra sommerferie til sommerferie.

Bestil adgang her: 

Franskportal.dk har til formål at gøre franskundervisningen sjovere og mere motiverende for derigennem at fremme læringsprocesser og resultater.

Franskportal.dk er beregnet til alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet, samt til privatpersoner, som gerne vi i gang med at lære fransk. Fokus er på brugervenlighed, og formålet er at gøre det sjovere og mere motiverende at lære fransk. 

Til gymnasieeleverne indeholder Franskportal en række delprøver med retteark (læreradgang), som forbereder eleverne på de nye eksamensformer i gymnasiet.

Hvis øvelserne er længe om at åbne, skyldes det formentlig, at det bagvedliggende program Learningapps er overbelastet. Under corona-perioden bruges programmet af over 50.000 elever. Vi har været i dialog med teamet bag, og deres anbefaling er så vidt muligt at undgå tidsrummet kl. 10-12, for her vil der være længere svartider. Der arbejdes på en opgradering af kapaciteten.

Franskportal.dk indeholder mange øvelser med udfyldbare pdf-filer. For at kunne udfylde og gemme en pdf-fil, skal du først downloade filen til din computer og gemme den – på skrivebordet eller i en mappe, som du selv vælger.

Vi anbefaler, at du bruger Adobe Reader til at vise og skrive i dine pdf-filer. 

Du kan gratis downloade Adobe Reader til din pc eller mac her:

Brugere og login

Der er allerede oprettet en bruger med denne e-mailadresse. Log ind i venstre side af boksen med det selvvalgte password. 

Du kan bestille adgang til Franskportal.dk her:

Du gør sådan her:

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I den venstre side af indlogningsboksen indtaster du din e-mailadresse og det selvvalgte kodeord for at logge ind. Du kan også bruge adgang via Facebook.

Du gør sådan her:

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I højre side af boksen opretter du dig med en gyldig e-mailadresse og et selvvalgt kodeord. Det er vigtigt, at du taster e-mailadressen rigtigt ind, da det er forudsætningen for, at du sidenhen kan nulstille dit selvvalgte kodeord, hvis du skulle glemme det.

Indtast din aktiveringskode, accepter portalens privatlivspolitik og klik på ”Opret”. Det tager nogle sekunder for systemet af oprette dig, hvorefter du bliver logget ind.

Når du er oprettet, så skal du fremover bruge den venstre side af indlogningsboksen, hvor du blot indtaster din e-mailadresse og det selvvalgte kodeord for at logge ind. Du kan også bruge adgang via Facebook.

Klik på “Log ind” i menuen øverst til højre.

I boksen, der kommer frem, klikker du på “Glemt password” nederst til venstre. 

Franskportal sender dig en e-mail med et link til at nulstille dit password, så du kan vælge et nyt.

Du har glemt at sætte fluebenet i boksen “Jeg er ikke en robot”.

Eller du klikker videre lidt for hurtigt. Giv systemet et sekund til at verificere dit input.

Load More