Franskportal.dk / LeClub brugerbetingelser

 

Introduktion

Når du benytter Franskportal.dk / LeClub accepterer du også at overholde disse brugerbetingelser. Samtidig accepterer du Forlaget Passions cookie-politik og Forlaget Passions persondatapolitik.

 

Registrering og password

Du opretter dig som bruger på Franskportal.dk / LeClub med dit brugernavn, et vist navn (alias), der vises i LeClub, et selvvalgt password samt en aktiveringskode. Efter oprettelsen har du adgang til både Franskportal.dk og LeClub.

Alias

Dit alias må ikke antyde, at du udgiver dig for at være ansat ved Forlaget Passion eller Franskportal.dk, at du er superbruger, eller at du generelt har en speciel status. Desuden må dit alias ikke vække anstød, ved fx at hentyde til vold eller diskriminering. Endelig er det ikke tilladt at give andre personlige oplysninger end dit navn i dit alias. Personlige oplysninger er bl.a. adresse, telefonnummer, kontonummer, e-mail-adresse og andre informationer, som kan bruges til at identificere dig eller andre.

 

Sådan bruger du LeClub

Generelt

LeClub platformen er beregnet til at dele historier, billeder og videoer mv. med udgangspunkt i Frankrig, de fransktalende lande og franskundervisningen i almindelighed.

Sådan virker det
 • Du kan oprette indlæg under de tre temaer: Sang & musik, Historier & billeder og Andre beskeder. Det er muligt at uploade billeder og videoer i indlæggene (max 256MB). Der kan også lægges links til fx YouTube. Indlæggene er synlige for alle på Franskportal.dk og de nyeste indlæg bliver vist på Franskportal.dk’s forside.
 • Vær opmærksom på, at når du har postet et indlæg har du kun to minutter, hvis du vil fortryde eller rette. Efter de to minutter er det kun administrator, der kan fjerne eller redigere indlægget.
 • Du kan følge andres indlæg og tråde ved at klikke på Følg.
 • Du kan synes om et indlæg ved at klikke på ikonet med tommelfingeren op.
 • Af sikkerhedshensyn er LeClub ikke linket op på de sociale medier.
Hold den gode tone

Respekter andre brugere og hold den gode tone. Indlæg i LeClub må ikke indeholde:

 • Følsomme oplysninger, fx kontonummer eller CPR-nummer
 • Spam eller kommercielle annoncer
 • Personlige angreb, trusler eller chikane
 • Racisme og hån på baggrund af religion, køn, etnicitet eller seksualitet
 • Brud på privatlivets fred, herunder nøgenbilleder el. lign.
 • Filer eller links til skadeligt eller farligt indhold eller software f.eks. vira, malware, orme og trojanske heste.
 • Forsøg på at overbelaste LeClub
 • Opfordringer til handlinger, der kan være farlige eller ulovlige.

Bemærk, at listen ikke er udtømmende, og at Franskportal.dk forbeholder sig retten til at fjerne indhold, der skønnes ikke at overholde god skik og brug.

 

Ansvar og anmeldelse

Franskportal.dk gennemlæser og godkender ikke brugerindhold, inden det publiceres i LeClub, og Franskportal.dk kan derfor ikke drages til ansvar for det indhold, som elever og lærere selv publicerer. Ansvaret for handlinger og indhold i LeClub ligger alene hos den publicerende bruger.

Franskportal.dk overvåger imidlertid portalen løbende og fjerner indhold til enhver tid, hvis indholdet strider mod de ovenstående retningslinjer, gældende lovgivning eller hvis det krænker ejeren af det pågældende indholds rettigheder.

Brugere der gentagende gange skriver krænkende kommentarer eller på anden måde tilsidesætter ovenstående retningslinjer, slettes fra LeClub efter højst to advarsler.

Hvis du finder, at et indlæg ikke overholder retningslinjerne, kan du sende en anmeldelse til Clubhost ved at klikke på den lille advarselstrekant over indlægget.

 

Ingen direkte support

LeClub er et bruger-til-bruger-forum, og Franskportal.dk yder ingen direkte support herinde. Hvis du har brug for at komme i kontakt med administrator, kan du kontakte os her.

 

Sikkerhed

E-mailadresser på brugerne af forummet vil aldrig blive offentliggjort,

Vi råder til, at man ALDRIG offentliggør oplysninger vedrørende betalingskort, telefonnumre eller andre private data i LeClub!