Privatundervisning

Det skal være sjovt at lære fransk. Det er mit motto, og for dig betyder det en hurtigere vej til at tale godt fransk, du kan bruge som turist og som interesseret i fransk kultur og samfund. Det talte sprog er i fokus i min undervisning, og jeg kan hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller allerede har et godt fundament.

Jeg er lektor i fransk og har i mange år undervist i fransk på Vestfyns Gymnasium og Ordrup Gymnasium. I 2014 startede jeg Franskportal.dk, en online platform, hvor jeg udgiver undervisningsmateriale, og som i dag bruges af gymnasier, folkeskoler og privatpersoner over hele Danmark. Det mest brugte materiale er begyndersystemet Ici on parle français, en pixigrammatik og Læs en film, bl.a. med manuskripter fra de franske succesfilm De urørlige og Familien Bélier. Jeg elsker at rejse rundt i autocamperen i Frankrig med min mand, hvor vi finder inspiration til nye tekster, billeder og videoer til Franskportal.dk.

Niveauer
  • Nybegynder. Vi tager fat i basale ting som at præsentere sig selv, spørge om vej og finde rundt på et fransk menukort. Gennem samtalerne får du fra starten en god udtale og grundlæggende forståelse for opbygningen af det franske sprog. Du får desuden adgang til Franskportal Basis med bl.a. begyndersystemet og pixigrammatikken.
  • Let øvet. Ud fra dine personlige ønsker, taler vi om alt fra familieforhold og arbejdslivet til fritidsinteresser og boligindretning. Du får et bredere kendskab til grammatik, fx de forskellige tider og adgang til den komplette Franskportal (Franskportal Ekstra) indgår.
  • Øvet. Inden vi går i gang, taler vi om dine evt. særlige behov og ønsker til undervisningen, såsom udtale, ordforråd, grammatisk forståelse og tematikker, og så taler vi ellers løs, så du får et flot, naturligt og flydende fransk.
Praktisk information

Jeg udbyder både eneundervisning og minihold, og undervisningen placeres tidsmæssigt efter aftale.

Undervisningen foregår online på Teams eller efter særlig aftale på min bopæl Købmandsgården i Gummerup, der ligger uden for Glamsbjerg på Vestfyn.

Prisen er kr. 250,- pr. lektion (45 minutter) for eneundervisning, for minihold afhængig af antal deltagere.

Kontakt

Brug kontaktformularen eller ring til mig på +45 51 55 52 34.

À bientôt !

Karen Schumacker